Kwartaal 2

Hyperjourney part 68454803

Het word me een weekje wel, met de deadline – voor zowel de deliverables als de eindpresentatie – opgeschoven naar 2 februari. Altijd vervelend als je qua deadlines altijd afhankelijk bent van je docent, anders had je zelf misschien kunnen bedenken dat het binnen een korter tijdbestek moet. Maar goed ‘als’ is echt zo’n woord waar je geen donder aan hebt, dus even de schouders eronder en knallen met die hyperballen.

Heb m’n planning al gemaakt, en m’n concept is ‘goedgekeurd’ (feedback van zowel Frans, Eelco als Robert was in orde), dus ben ik gelijk die week aan de slag gegaan met de hyperjourney:

Volgorde:

Creeëren – Hands out.

Poseren – Hands in.

Exposeren – (bestaande inhoud van museum)

Schermafbeelding 2015-01-24 om 10.38.27

Hands in zijn de handen in een toegevoegd element steken, zodat je echt de beleving hebt van een zilvermuseum; je bent zelf bedazzled en bejeweled.

Ik wilde zowel de hands out als de hands in uitwerken, maar gezien de beperkte tijd van 1 week heb ik besloten om alleen de hands in verder uit te werken. Dit is de ontwikkeling die ik tot dusver heb getroffen van het ‘Hands In’ onderdeel. Planning is om volgend weekend naar het museum te gaan en het daadwerkelijk toe te passen en hiervan foto’s te maken. Daarna thuis stop motion maken.

IMG_5782 IMG_5792 IMG_5835 IMG_5837

Advertenties
Standaard

Een gedachte over “Hyperjourney part 68454803

  1. Nou Laura, ik denk dat het met jou helemaal goed gaat komen. Ookal is de deadline naar voren geschoven ga jij het wel redden, mede dankzij je planning, dus hou die er ook in! Als je het naar het museum gaat brengen, ga je dan bezoekers het ook laten gebruiken? Dat zou wel helemaal gaaf zijn natuurlijk. Misschien kun je ook de bezoekers vragen wat ze ervan vonden, en dat dan vertellen bij je presentatie. Goed op weg zo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s