Kwartaal 2

Inspiratie zilver museum

Ben je net van de berg afgerold, met  bolletjestrui ontspannen op de bank je eerste biertje opengetrokken, staat de volgende berg alweer in volle glorie naar binnen te gluren: After Effects. Aan de ene kant heel inspirerend om een compleet nieuwe hoeveelheid aan informatie naar binnen te harken, maar aan de andere kant ook bijzonder naar om gevoelsmatig weer opnieuw op de trappers te gaan staan.

Dan is Idris op maandag to the rescue; aan de ene kant wil je de filmpjes op zijn blog niet zien, omdat het zo’n ontzettende ver van je bed show is. Maar vandaag werd aan ons ook een heel cruciaal onderdeel van het proces uitgelegd: Storyboard maken. Storyboard is zeker het meest belangrijke proces ten goede van je eindproduct en hier staat dan ook het gebruiken van potlood & papier centraal. Superfijn. Als je in grote lijnen je ideeen al hebt, is het gewoon een kwestie van “Uitwerken”. Zo moet ik het maar zien.

Hier nog wat inspiratie:

Coco Chanel – INSIDE Chanel.

En ik moest qua draaiende beelden in combinatie met Zilver aan Belle en het beest, de tafelscene, denken:

In mijn vorige post had ik wat foto’s laten zien van het museum. Hier zie je dat er gebruik wordt gemaakt van kluizen; dit lijkt me een leuk onderdeel van het filmpje. Telkens als je een kluis opentrekt, krijg je een “thema”, zoals de lepels: en die draaien dan als circels in elkaar (zoals ook bij de Disney animatie te zien is).

Meer inspiratie volgt! X

Advertenties
Standaard

Een gedachte over “Inspiratie zilver museum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s