Geen categorie

London, the aftermath.

Wat blijft London een inspirerende en waanzinnige stad. De hoeveelheid musea staan nog in mijn geheugen gegrift. TATE Modern Museum, met al haar moderne kunst en de National Portrait Gallery met alle historie die de UK op kunstgebied te bieden heeft. Camden Town die juist weer de historie door middel van politiek getinte boodschappen wil weerleggen. En de grote hoeveelheid galleries, agencies en offices die een platform willen bieden voor duizenden internationale kunstenaars, illustrators, graphic designers. Alle ouders die op de vrije momenten van hun kinderen door alle musea en prachtige straten dwarrelen. Londen is van iedereen, en dat voel je.

Echter hebben de korte nachten, tientallen kilometers op een dag, gebrek aan vitamine (want: hamburgers) en helse busreizen haar tol geëist: gevloerd door koorts moest ik me in de eerste echte college week ziek melden. Bah.

Dus nu, thuis op de bank, met paracetamol, kiwi’s en m’n schetsboek keihard aan de slag om die honderd werken te maken. Ik zit inmiddels op 33….

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s